Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser Samsung Galaxy Note 7 toont gebogen randen

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 9:38 CategorieAndroid

Er is een teaser opgedoken die mogelijk afkomstig is van Samsung, waarop de Samsung Galaxy Note 7 met gebogen randen op te zien zou zijn. De tekst op de teaser leest ‘write on the edge of something great’.

Samsung Galaxy Note 7 met gebogen randen?

Er is een teaser opgedoken die mogelijk afkomstig is van Samsung. Op de afbeelding is waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 7 te zien, met daarboven een S Pen van de fabrikant. Ook staat er de tekst ‘write on the edge of something great’ te lezen aan de onderkant. Daardoor wordt het gerucht dat de Note 7 van gebogen randen wordt voorzien, alleen maar versterkt. Ook kan het zijn dat de S Pen meer mogelijkheden met zich meekrijgt dit jaar, maar daarover is helaas, op moment van schrijven, nog niets bekendgemaakt.

samsung-galaxy-note-7-teaser

Over de Samsung Galaxy Note 7 wordt gezegd dat de phablet wordt voorzien van een 5,8″ super amoloed-scherm, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 823-processor (quadcore-cpu, Adreno 530-gpu), samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel aanwezig zijn, evenals een irisscanner voor de authentificatie. Eerder dook er namelijk een screenshot op waaruit dat bleek. Dat bericht kun je vinden door hier te klikken.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.