Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tekst nu ook op te maken op WhatsApp Web

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2016, 16:32 CategorieWindows

Het is vanaf nu ook mogelijk je teksten op te maken op WhatsApp Web. Je kunt teksten dik drukken, cursiveren en zelfs doorhalen met de juiste tekens. Mocht je al bekend zijn met de optie op je smartphone, dan kun je ook meteen uit de voeten met de webversie van de berichtendienst.

WhatsApp Web staat teksten opmaken toe

WhatsApp Web is de webversie van de populaire berichtendienst WhatsApp, een app die je kunt downloaden voor Android, iOS en Windows Phone. Binnen die app was het al een tijdje mogelijk teksten op te maken, waardoor je woorden en letters dikgedrukt, cursief en doorgehaald kunt versturen. Dit is vanaf nu ook mogelijk in WhatsApp Web en het werkt precies zoals je zou verwachten. Wanneer je een woord tussen twee sterretjes plaatst (*), dan zal de tekst dik worden gedrukt. Twee underscores (_) zorgt voor het cursieve effect.

Dan hebben we nog de twee tildes(~): deze zorgen ervoor dat een tekst wordt doorgehaald. Onlangs lanceerde WhatsApp ook een officiële desktopapplicatie. Net zoals bij Web dien je nog wel je smartphone te verbinden met het internet om ervoor te zorgen dat alles blijft werken. De desktopapp biedt echt ook knopjes voor het opmaken van de teksten aan, zodat je de symbolen niet hoeft te gebruiken. Deze app is overigens te downloaden voor Windows en OS X en werkt nagenoeg hetzelfde als de webversie van de dienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.