Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale Games start dit jaar (tenminste) twee nieuwe series

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 10:33 CategorieAndroid

Telltale Games heeft via Twitter laten weten dit jaar met (tenminste) twee nieuwe series te starten. Deze zomer kunnen we met de Batman-game aan de slag, terwijl we in de herfst het verhaal van The Walking Dead kunnen vervolgen met het derde seizoen.

Twee series van Telltale Games gaat dit jaar van start

Telltale Games heeft via Twitter bekendgemaakt dat we dit jaar de start van twee nieuwe series mogen verwachten. De eerste serie die wordt genoemd is de Batman-serie waar de ontwikkelaar aan werkt, met de ontzettend originele naam Batman – The Telltale Series, die deze zomer van start zal gaan. De tweede serie die wordt genoemd is het derde seizoen van The Walking Dead. Helaas is niets bekend over de andere afleveringen die nog gaan volgen binnen deze twee seizoenen, dus weten we ook niet voor hoe lang ze zullen doorlopen.

Maar wellicht horen we daar tijdens de E3, die volgende week begint, meer over. De E3 is een grote en belangrijke gamebeurs, waar veel ontwikkelaars en uitgevers van games heengaan om nieuwe producten te tonen. En wie weet heeft Telltale Games nog een verrassing in petto en horen we meer over die Marvel-game waar de ontwikkelaar aan werkt. Die moet in 2017 gaan verschijnen, mogelijk nadat de Batman-serie is afgelopen. Ook zou een tweede seizoen van het fantastische The Wolf Among Us echt niet misstaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.