Telltale geeft eerste trailer The Walking Dead: Season 3 vrij

13 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
walking-dead-season-1

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft zondag de eerste trailer vrijgegeven van het derde seizoen van The Walking Dead, dat later dit jaar wordt uitgebracht. In de game gaan we verder waar het tweede seizoen ophield.

Check de trailer van The Walking Dead: Season 3

Tijdens de E3 2016, een belangrijke gamebeurs die nu plaatsvindt in de Verenigde Staten, heeft ontwikkelaar Telltale Games de eerste trailer vrijgegeven van The Walking Dead: Season 3. Robert Kirkman, de bedenker van de comics waar deze game op gebaseerd is, heeft eerder al bekendgemaakt dat de verhaallijnen in het spel steeds dichter op die van de comics zal zitten. Terug van weggeweest is Clementine: de kleine meid die de gebeurtenissen uit Season 1 en Season 2 heeft overleefd. We zien waar ze nu is en wat ze nu meemaakt.

Kirkman geeft aan verder niet zo heel veel te willen verklappen, maar kon nog wel vertellen dat er dus een hoop elementen uit de comics naar voren komen. Toch heeft de ontwikkelaar een klein beetje meer informatie kunnen geven inmiddels. De man in de trailer, naast Clementine, heet bijvoorbeeld Javier. Daarnaast is het uiteraard zo dat je savefiles, van seizoen één en twee, kunnen worden geïmporteerd, zodat de gebeurtenissen wellicht net even anders kunnen lopen dan je vrienden ervaren. Season 3 moet in de herfst van 2016 verschijnen.

Reacties (0)