Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Elder Scrolls Legends komt naar Android toe

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2016, 8:57 CategorieAndroid

Speluitgever Bethesda heeft bekendgemaakt dat de game The Elder Scrolls Legends ook naar smartphones en naar Android toe zal komen. De game werd aanvankelijk voor iPad en Windows aangekondigd, dus het is goed om te weten dat er meer versies aankomen.

The Elder Scrolls Legends verschijnt op andere platformen

Bethesda heeft vannacht, tijdens zijn E3-presentatie, laten weten dat het kaartspel The Elder Scrolls Legends ook op Android en smartphones zal verschijnen. Aanvankelijk werd het spel aangekondigd voor iPad en Windows, waaronder Android-gebruikers dus achter het net zouden vissen. Dat is gelukkig niet meer het geval. Helaas is momenteel nog niet bekend wanneer we het spel mogen verwachten voor onze tablets en smartphones, maar de speluitgever heeft beloofd dat het niet lang meer hoeft te duren. Meld je hier aan voor de bèta.

The Elder Scrolls: Legends is een kaartspel in de lijn van Heartstone, dat populaire kaartspel dat ook op iPad en Android verkrijgbaar is. Ook dit is een free-to-play game. Het kaartspel speelt zich af in de wereld van Skyrim (een provincie in de wereld Tamriel, waar de gameserie zich in afspeelt), waardoor spelers van dat spel waarschijnlijk veel bekende gezichten gaan tegenkomen. Overigens heeft Bethesda ook nieuws uitgebracht over Fallout Shelter. Wil je lezen wat je van die game vanaf juli kunt verwachten, check dan dit nieuwsbericht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.