Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Transformers: Earth Wars nu verkrijgbaar op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2016, 10:00 CategorieAndroid

Hasbro heeft een nieuwe game binnen de Transformers-franchise uitgebracht voor Android en iOS, genaamd Transformers: Earth Wars. De game maakt gebruik van de meest populaire game mechanics van dit moment en lijkt een beetje op Clash of Clans.

Download nu Transformers: Earth Wars

Hasbro heeft samen met ontwikkelaars van mobile games Backflip Studios de game Transformers: Earth Wars uitgebracht voor Android en iOS. In deze game dien je een basis te bouwen en te onderhouden en vind je enkele strategische elementen (vergelijkbaar met Supercells Clash of Clans, maar dan met Optimus Prime en Megatron). Het team achter het spel bevat onder meer schrijvers en stemacteurs van de originele tekenfilmserie uit de jaren tachtig. Het verhaal borduurt verder op het verhaal uit de Generation Prime Wars-trilogie.

Peter Cullen en Frank Welker zijn in elk geval aanwezig (die verzorgen respectievelijk de stemmen van Optimus Prime en Megatron). In Transformers: Earth Wars moet je een keuze maken: ga je voor Prime met zijn Autobots of kies je voor Megatron en zijn Decepticons? Voor welke kant je ook kiest, je bepaalt daarmee het lot van de aarde, dus laat dat wel even meewegen in je keuze. Je bouwt basissen en valt de basis van je tegenstander aan voor Energon en wil een brug bouwen zodat je meer manschappen in de strijd kunt gooien.

  • Transformers: Earth Wars
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.