Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitch introduceert vriendenlijst op mobiele apps

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2016, 9:14 CategorieAndroid

Twitch heeft deze week een verse update uitgebracht voor zijn mobiele applicaties op Android en iOS, die de vriendenlijst toevoegt aan het arsenaal. Je vriendenlijst kun je vinden als je op het gesprekswolkje rechts boven drukt. Daar kan jij je status veranderen en tevens je privé berichten vinden.

Download de update voor Twitch

Onlangs bracht het live gamestreamplatform Twitch een nieuwe functie naar de website toe: de mogelijkheid elkaar ook als vrienden toe te voegen. Die feature kon je tot nu toe alleen nog gebruiken in bèta, waar je voor uitgenodigd moet zijn. Zoals het wel vaker voorkomt, brengt het platform nieuwe sitefuncties ook naar de mobiele applicaties en dat is nu ook het geval. De vriendenlijst is nu namelijk ook op Android en iOS te vinden. Je vriendenlijst kun je vinden als je op het gesprekswolkje rechts boven drukt.

Twitch-Friends-Android-Update-1

Daar kan jij je status veranderen en tevens je privé berichten vinden. Zo kun je in contact blijven met je vrienden op Twitch, zonder dat iedereen dat hoeft te weten. Ook kun je nu zien wanneer je vrienden online zijn en wanneer niet. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid iemand weer te verwijderen als vriend op het platform. Nu de vriendenlijst voor mobiele apps beschikbaar is, betekent dat ook dat de gesloten bèta nu een open bèta is geworden, waar iedereen aan mee kan doen. Je vindt de apps via de onderstaande downloadlinks.

  • Twitch
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.