Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter laat je nu video’s van 140 seconden delen

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 16:51 CategorieAndroid

Twitter heeft bekendgemaakt dat het voortaan mogelijk is video’s van 140 seconden te delen op het sociale netwerk. Voorheen was dit dertig seconden. Hiermee wil het netwerk ervoor zorgen dat mensen met invloed en een beroemde status meer opties tot hun beschikking krijgen.

Video’s van 140 seconden op Twitter

Vandaag heeft Twitter bekendgemaakt dat het mogelijk is video’s van 140 seconden te delen op het sociale netwerk. Ook heeft het bedrijf een nieuwe app gelanceerd, genaamd Engage, die vooral bedoeld is voor online influencers en beroemdheden. Beide ontwikkelingen moeten die mensen meer mogelijkheden geven zich te kunnen uiten en geven hen meer opties om in contact te blijven met hun achterban. Dat is één van de nieuwe doelen van het netwerk; de rest krijgt natuurlijk ook gewoon toegang tot de mogelijkheid van langere video’s tweeten.

Wanneer je voortaan een video of Vine opent, dan zal die zich in een volledig scherm afspelen en daarna andere video’s gaan aanbevelen. Vine zal ook enigszins meegaan in deze update. De korte video’s van zes seconden kunnen dan als teaser dienen voor een grotere video. Wanneer je de Vine hebt bekeken, kun je ervoor kiezen de rest van de video te checken. Twitter is ervan overtuigd dat dit meer financiële mogelijkheden voor content creators zal brengen. Ook is het zo dat Vine voortaan ondersteuning aanbiedt voor de landschapsmodus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.