Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter laat je stickers plakken op gedeelde foto’s

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2016, 17:02 CategorieAndroid

Twitter heeft een nieuwe feature aangekondigd voor het sociale medium. Gebruikers kunnen nu namelijk stickers op gedeelde foto’s plakken. Je hebt de keuze uit een enorm scala aan stickers en kunt die plaatjes ook nog bewerken voordat je ze opplakt.

Stickers plakken met Twitter

Twitter heeft bekendgemaakt dat er een nu functie wordt uitgerold naar iedereen. Het is namelijk mogelijk stickers te plakken op de foto’s die je via het sociale medium deelt. Tijdens de lancering zijn er honderden beschikbaar, waaronder de standaard emoji en enkele originele werken van het netwerk zelf. Ook komen er en zijn er nu al stickers die zijn gebaseerd op een bepaalde tijd of bepaald evenement, zoals ‘de start van de zomer’ en ‘slagen (voor je school)’. Je vindt de stickers naast de andere opties voor het uploaden van je foto.

Nu zijn stickers niet heel bijzonder meer voor een sociaal netwerk, maar Twitter doet er wel iets unieks mee. Je kunt op een sticker tappen (binnen een foto), waarna een nieuwe timeline gepresenteerd wordt; een timeline vol foto’s mét die stickers. De stickers op de foto’s kun je zelf aanpassen: je kunt ze vergroten/verkleinen en omdraaien en je bent in staat meerdere stickers op één foto te plaatsen. De functie wordt nu uitgerold naar Android en iOS, waar je ze ook kunt gebruiken. Op het web kun je alleen bekijken en sorteren.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.