Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Zo snel is de OnePlus 3 met de ‘ram fix’

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 9:09 CategorieAndroid

In een duidelijke vergelijkingsvideo zien we hoe snel de OnePlus 3 is met de ‘ram fix’ aan boord. Die moet ervoor zorgen dat het toestel veel sneller wordt. In de video wordt de phablet naast een Samsung Galaxy S7 Edge gelegd.

Zo snel is de OnePlus 3 met de ‘ram fix’

Dat de OnePlus 3 over 6GB aan werkgeheugen (ram) beschikt, betekent niet dat het de snelste smartphone is van dit moment. Eerder bleek namelijk dat de fabrikant niet optimaal gebruikmaakt van al het werkgeheugen, aangezien dit beter voor de batterij is. In plaats daarvan wordt maximaal de helft benut, wat veel (toekomstige) gebruikers zonde vinden. OnePlus gaf al aan dat je third-party software kunt downloaden die je volledige toegang biedt tot die 6GB aan werkgeheugen en in de onderstaande video zien we hoe snel de phone dan is.

Wij hebben deze video niet zelf gemaakt: deze is van het YouTube-kanaal C4Etech. In de video is goed te zien dat de OnePlus 3 moeite heeft met het opstarten van applicaties, terwijl de Galaxy S7 Edge daar vrijwel geen moeite mee heeft. Maar wanneer er apps uit het geheugen gehaald moeten worden, dan is de nieuwe OnePlus toch echt heer en meester en presteert die veel beter dan het toptoestel van Samsung. De software op de OnePlus is echter niet officieel van de fabrikant, dus je gebruik dergelijke programma’s altijd op eigen risico.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.