Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vierde generatie van Panasonic Toughpad FZ-G1 een feit

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2016, 15:56 CategorieWindows

Panasonic is opnieuw met een Toughpad op de markt gekomen. Het gaat ditmaal om de vierde generatie van de robuuste Toughpad FZ-G1, een 10.1 inch tablet die op meerdere punten vooruitgang heeft geboekt ten opzichte van zijn voorganger. Zo draait de FZ-G1-tablet uit de vierde generatie onder andere op Windows 10 Pro, terwijl zijn voorganger het nog moest doen met Windows 8 Pro.

Specificaties nieuwe Panasonic Toughpad FZ-G1

Panasonic richt zich met zijn Toughpads vooral op de markt van bedrijven en professionals die een ijzersterke tablet wel kunnen gebruiken, denk daarbij aan een automonteur. Daarop moet uiteraard ook de accu op aangepast zijn, dus heeft het bedrijf gekozen voor een variant die tot 14 uur meegaat. Daarbij kun je ook een optionele high-capacity batterij bestellen, waardoor de tablet zelfs 28 uur meegaat. Ideaal dus om onderweg te gebruiken.

Panasonic Toughpad FZ-G1 2

Verder draait de FZ-G1mk4 op een zesde generatie Intel Core i5-6300U vPro-processor, heeft het een 8 Megapixel camera om altijd goede foto’s te kunnen maken en beschikt de Toughpad over Intel dual-band wireless-AC 8260 wifi. Die netwerkadapter zorgt ervoor dat je ook 5GHz-ondersteuning hebt. Bij het ontwikkelen van de tablet heeft Panasonic ook rekening gehouden met de weersomstandigheden. Zo kan de fully-rugged tablet altijd en overal gebruikt worden, zelfs wanneer het giet of als er fel zonlicht op het beeld schijnt.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe, robuuste tablets van Panasonic zijn direct beschikbaar. De prijzen beginnen vanaf 2.299 euro exclusief btw.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.