Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp Bèta op Android voegt quotes en meer toe

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2016, 9:31 CategorieAndroid

WhatsApp heeft een nieuwe bètaversie van zijn berichtendienst uitgebracht op Android, die onder meer quotes toevoegt aan het arsenaal van de applicatie. Ook kun je nu een bericht selecteren en daar direct op reageren, waardoor groepsgesprekken overzichtelijk worden.

Download de bètaversie van WhatsApp

De bèta van WhatsApp op Android biedt gebruikers nu enkele nieuwe features aan. Zo is het mogelijk een bericht te quoten, waardoor je hem direct kunt beantwoorden. Dat is natuurlijk superhandig in een groepsgesprek, omdat je dan direct met iemand in contact kan blijven over een onderwerp, terwijl de rest van de groep alweer over iets anders begonnen is. Wanneer je een bericht quote, dan verschijnt dat boven je repliek die je kunt geven, inclusief de naam en de kleur van de naam van de originele zender van dat berichtje.

Het is momenteel een beetje onduidelijk welke versie je nodig hebt voor deze features. Sommige mensen melden de functies te zien op de versies 2.16.116 en 117, terwijl anderen, met veel moeite, hetzelfde resultaat krijgen op 118. Mogelijk gaat het hier om een server-side switch, waardoor het dus in feite niet zou moeten uitmaken welke bètaversie je van WhatsApp hebt, omdat het bedrijf zelf bepaalt wie wat ziet en wanneer. Mocht je interesse hebben in de nieuwste bètaversie van de berichtendienst, dan kun je je hier aanmelden.

Het is niet bekend wanneer WhatsApp de features in de stabiele versie zal introduceren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.