Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Zo ziet de interface er uit op de Samsung Galaxy Note 7’

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2016, 18:08 CategorieAndroid

Er is een video gelekt waarin we mogelijk voor het eerst kennismaken met de interface die we straks zullen aantreffen op de Samsung Galaxy Note 7. Een YouTube-video vanuit Italië geeft ons die eerste blik, met de indruk dat Samsung een hoop heeft veranderd.

De interface van de Samsung Galaxy Note 7

Samsung werkt momenteel achter de schermen aan de Samsung Galaxy Note 7, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Wanneer de phablet, als opvolger van de Samsung Galaxy Note 5, wordt aangekondigd, is echter nog niet bekend. Wel is er een video verschenen met daarin mogelijk onze eerste blik op de software die we op de Note 7 (of Note7, als we de marketingtaal van Samsung zouden volgen) zullen aantreffen. Deze software wordt Grace genoemd en zo op het eerste gezicht, lijkt Samsung van alles aan te passen aan TouchWiz.

Over het algemeen geeft de bovenstaande video de indruk dat Samsung heeft gekozen voor een strakkere look, op basis van wit en zwart. De kleur blauw wordt voor overige elementen gebruikt. Mappen hebben ook een nieuwe look en een full screen interface en wanneer je ze opent, dan zal de achtergrond wazig gemaakt worden. Het snelle menu aan de bovenkant lijkt uitgebreider (wanneer je een tweede lade naar beneden trekt); het lijkt haast wel of Samsung naar stock Android gekeken heeft. Samsung heeft hier niet op gereageerd.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.