Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

6-inch phablet ZTE Nubia Z11 Max binnen uren uitverkocht

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2016, 23:22 CategorieAndroid

De ZTE Nubia Z11 Max, een nieuwe 6-inch phablet van deze Chinese fabrikant, is kort na de lancering in Chinese winkels al totaal uitverkocht. De phablet blijkt bijzonder populair.

Miljoen exemplaren verkocht

In de pre-orders scoorde de phablet al een miljoen voorintekeningen van geïnteresseerde klanten. Die waren dan ook het eerst weg op de eerste dag van de verkoop in China. ZTE belooft volgende week weer nieuwe voorraad te hebben. Die opmerking kwam van de CEO van het bedrijf die een foto van die voorraad op het Chinese sociale netwerk Weibo plaatste.

Snapdragon 652

De verschillende configuraties van de phablet kosten in China tussen 340 en 520 euro. Voor die prijs krijg je dus een phablet met een enorm 6-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een midrange Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652-processor, 4GB ram, 64GB opslaggeheugen, een 16-megapixelcamera achter, een 8-megapixelcamera voor, een dubbele led-flitser, en een vingerafdrukscanner op de achterzijde om hem van zijn slotje te halen.

Twee simkaarten

De Nubia Z11 Max gaat gehuld in een metalen jas in de kleuren zilver, grijs en goud. De batterij meet 4000 mAh. De phablet loopt op Android 5.1.1 Lollipop. Er kunnen twee simkaarten in. Een van die twee simkaartsleuven doet dubbel dienst als sleuf voor een micro sd-kaart.

Alleen via import te krijgen

Helaas lijkt het er niet op dat de ZTE Nubia Z11 Max naar Nederland zal komen. Wel is de phablet wellicht via Chinese importwinkels te bestellen. Voor 400 euro (plus btw, die apart afgerekend moet worden aan de deur) is hij voor te bestellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.