Accessoires voor de Samsung Galaxy S7 edge+ duiken op

04 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-S7-Edge-totaal-1

Er zijn accessoires opgedoken voor de Samsung Galaxy S7 edge+: een variant van de S7-familie die Samsung officieel niet heeft aangekondigd. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de fabrikant nu nog met een mogelijk grotere versie van de smartphone aan komt zetten.

Samsung Galaxy S7 edge+ heeft al accessoires

Je verwacht het niet: de Samsung Galaxy S7 edge+, een variant van de S7-familie die nog niet is aangekondigd, heeft al accessoires gekregen. De accessoires zijn te vinden op de website Armorsuits. Het zijn schermbeveiligers en hoesjes voor het model, waarvan niet bekend is of Samsung die daadwerkelijk zal aankondigen. Mocht dat wel gebeuren, dan is de kans aanwezig dat deze phablet een scherm van 5,7-inch gaat krijgen, net zoals de Samsung Galaxy S6 edge+ vorig jaar gekregen heeft. Samsung heeft niet gereageerd op de geruchten.

De verwachting is dat Samsung de Galaxy Note 7 op 2 augustus zal aankondigen. Nu wordt er ook verwacht dat de fabrikant de Samsung Galaxy S7 edge+ zal aankondigen op die dag, ook al lijkt dat nog onwaarschijnlijk (omdat je tegen die tijd alweer met een ‘oud’ toestel te maken hebt). Vorig jaar bracht Samsung wel drie modellen van zijn vlaggenschip uit: de Galaxy S6, Galaxy S6 edge en de Galaxy S6 edge+. Eerder werd al verwacht dat Samsung dit jaar hetzelfde zou doen, maar tot op heden kun je twee versies van de smartphone kopen.

Reacties (0)