Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab 10 (A3-A40FHD) nu verkrijgbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 17:33 CategorieAndroid

Het is vanaf nu mogelijk de Acer Iconia Tab 10 (met modelnummer A3-A40FHD) te kopen in Nederland voor een prijs vanaf 229 euro. Mediaconsumptie is het voornaamste doel waarvoor Acer de Iconia Tab 10 (A3-A40FHD) op de markt heeft gebracht.

Nu te koop in Nederland: Acer Iconia Tab 10 (A3-A40FHD)

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A40FHD) is vanaf heden te koop in Nederland voor een prijs vanaf 229 euro. De tablet is met name geschikt voor het consumenten van media. Ook beschikt het apparaat over een opvallend uiterlijk, met een zwarte kleur en gouden tinten. De tablet weegt 535 gram en wordt direct geleverd met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem (Android 6.0.1 Marshmallow) en de standaard schil die Acer levert. Het ips lcd-scherm is 10,1-inch groot en heeft een resolutie van 1920 bij 1200 pixels.

acer-iconia-tab-10-a3-a40-groot-1

Onder de motorkap vinden we een  MediaTek MT8163-processor, geklokt op 1,3GHz. Daarnaast is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 32GB aan opslagruimte. Mocht dat niet genoeg zijn, dan is er ook een geheugenkaartlezer aanwezig voor extra ruimte. Verder is er wifi, bluetooth 4.1, hdmi en micro-usb aanwezig (waarmee je de tablet oplaadt), evenals een camera van vijf megapixel en een frontcamera van twee megapixel. Acer belooft dat de 6100 mAh Lithium Polymer zo’n acht uur meegaat. Hieronder check je de prijzen van de tablet.

  • Delen:
Acer Iconia Tab 10 (A3-A40FHD)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.