Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Liquid Zest Plus nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 11:17 CategorieAndroid

Het is vanaf nu mogelijk de Acer Liquid Zest Plus in Nederland te kopen. Dit is een phablet met een scherm van 5,5-inch en Marshmallow als OS. De phablet werd gepresenteerd tijdens een persconferentie in New York en kost hier in Nederland 199 euro.

Nu te koop: Acer Liquid Zest Plus

De Acer Liquid Zest Plus is vanaf nu te koop in Nederland. De phablet heeft een adviesprijs van 199 euro meegekregen. Je kunt het toestel in de kleuren wit en blauw aanschaffen. Het 5,5 ips lcd-scherm beschikt over een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap zit een MediaTek MT6735-processor, geklokt op 1,3GHz. Ook is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig en kun je rekenen op tenminste 16GB aan interne opslagruimte. Gelukkig is er ook een micro-sd-kaartlezer aanwezig, voor de extra benodigde ruimte.

Wifi, bluetooth 4.0, 3g/4g, gps en usb is allemaal aanwezig op dit toestel. De camera aan de voorkant beschikt over vijf megapixel, terwijl de camera aan de achterkant beschikt over dertien megapixel. De 5000 mAh Lithium Polymer-accu moet zo’n vijftien uur meegaan wanneer je het toestel vaak gebruikt, maar wanneer je hem wat vaker laat liggen, gaat het wat langer mee dankzij de energiebesparende modus van Android 6.0 Marshmallow. Gebruik je je smartphone wat minder vaak, dan moet ‘ie het zelfs tot drie dagen volhouden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.