Actie: Win een Medion Lifetab P10505!

07 juli 2016 1 Minuut 45 Reacties
Medion P10505 b

Ben jij op zoek naar een nieuwe Android tablet die uitblinkt op het gebied van prestaties, scherm en design? Dan hebben we een mooie actie voor je. Deze week maak je namelijk kans op een Medion Lifetab P10505.

Win een Medion Lifetab P10505

Afgelopen week hebben we de nieuwste tablet van Medion, de Lifetab P10505, aan een uitgebreide review onderworpen. Deze Android tablet krijgt van ons een hoge score, met name door het goede scherm, de prima prestaties en het luxueuze design.

Mocht je echt op zoek zijn naar een tablet om e-mails af te handelen, het nieuws in de gaten te houden, social media bij te houden en andere dagelijkse bezigheden, dan is deze tablet er zeker eentje om in de afweging mee te nemen. Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding heeft Medion hier namelijk zeker puik werk geleverd. Voor 219 euro ben je al de nieuwe eigenaar van een Medion Lifetab P10505.

Wil jij kans maken op de tablet die wij in deze review gebruikt hebben? Laat dan onderaan dit bericht weten waarom jij zo graag deze tablet zou willen winnen. Daarnaast waarderen we het als je onze Facebook-pagina liket en dit bericht met je vrienden deelt. Volgende week maandag maken we voor de middag de winnaar bekend. De winnaar is bekend! Gefeliciteerd JW FRIJTERS! We nemen contact met je op.

Reacties (45)