Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeelding toont usb-type-c-poort op Galaxy Note 7’

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 8:42 CategorieAndroid

Er is een nieuwe afbeelding van de Samsung Galaxy Note 7 verschenen waarop we een usb-type-c-poort te zien krijgen; de geruchten draait wederom overuren. Want de gedachte dat de Note 7 een dergelijke poort krijgt, leeft nu als nooit tevoren.

‘Afbeelding toont usb-type-c-poort op Galaxy Note 7’

Voor het weekend kwam in het nieuws dat de Samsung Galaxy Note 7 in drie verschillende kleuren zou verschijnen. Maar daar houdt het nieuws voorlopig nog niet bij op, aangezien er wederom een gerucht is aangewakkerd. Dat de Note 7 mogelijk een usb-type-c-poort zou krijgen, is geen nieuw gerucht – maar het gerucht was nog niet eerder zo hardnekkig als die van dit weekend. Er is namelijk een afbeelding gelekt waarop we die afsluiting goed te zien krijgen, waardoor het gerucht nu meer leeft dan voor het weekend.

galaxy-note-7-usb-type-c-lek-1

Over de Samsung Galaxy Note 7 wordt gezegd dat de phablet wordt voorzien van een 5,8″ super amoled-scherm, met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 823-processor (quadcore-cpu, Adreno 530-gpu), samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook zou er een camera van twaalf megapixel aanwezig zijn, evenals een irisscanner voor de authentificatie. Eerder dook er een foto op waarop we mogelijk de voorkant van de Note 7 te zien krijgen, met een opening voor de irisscanner.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.