Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel Idol 4S nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 7:07 CategorieAndroid

De Alcatel Idol 4S is nu te koop in Nederland. De phablet wordt verkocht voor een vanafprijs van 399 euro en beschikt meteen over Android 6.0 Marshmallow. Met de Alcatel Idol 4S laat de Chinese fabrikant met de Franse naam zijn beleid los dat er alleen toestellen tot 300 euro worden gemaakt.

Alcatel Idol 4S is nu te koop in Nederland

Normaal gesproken brengt de Chinese fabrikant, met de Franse naam, Alcatel toestellen onder de driehonderd euro uit, maar met de Alcatel Idol 4S laat het bedrijf dat beleid los. Dit is namelijk geen budgetphablet voor een lage prijs, maar een reguliere phablet met een prijs vanaf 399 euro. Maar daarvoor krijg je wel een 5,5-inch vlaggenschip met een prima scherm, Android 6.0 Marshmallow, een Snapdragon 652-processor en 3GB aan werkgeheugen. Ook heb je de keuze uit een aantal kleuren, namelijk zilver, goud, grijs/zwart en roze.

De resolutie van het 5,5″-scherm is 1440 bij 2560 pixels. De processor is geklokt op 1,8GHz. Verder is er 32GB aan interne opslagruimte aanwezig, dat gelukkig uitbreidbaar is tot maximaal 512GB met een micro-sd-kaart. De Alcatel Idol 4S heeft een batterij met een capaciteit van 3000 mAh en beschikt over wifi, 3G/4G, bluetooth 4.2, nfc, gps en natuurlijk usb. De camera aan de achterkant is er één van zestien megapixel, terwijl de frontcamera maar liefst acht megapixel heeft. De accu moet zo’n vijftien uur meegaan bij normaal gebruik.

  • Delen:
Alcatel Idol 4S
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.