Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel Pixi 4 nu ook in Nederland te koop

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2016, 11:00 CategorieAndroid

Nadat we al konden melden dat de Alcatel Idol 4S inmiddels in de Nederlandse winkels ligt, is nu ook de Alcatel Pixi 4 in ons land te koop. De phablet ligt al vanaf 126 euro in de winkel en bij aanschaf van de phablet ben je er zeker van dat je aan de slag kunt met Android 6.0 Marshmallow. Dat besturingssysteem staat namelijk automatisch geïnstalleerd op het 6-inch apparaat.

Alcatel Pixi 4 nu ook in Nederland te koop

Alcatel bouwde in de afgelopen jaren een naam op als fabrikant dat goedkope toestellen op de markt brengt. Alhoewel het Chinese bedrijf zo nu en dan weleens een uitzondering maakt, zoals bij de Idol 4S, is de Pixi 4 weer een echt betaalbaar toestel. Zoals gezegd draait de smartphone op Android 6.0. Daarnaast zit er een helder IPS lcd-scherm in het toestel met een beeldschermresolutie van 1280 x 720 pixels. Duidelijk is dus dat Alcatel hier niet op bezuinigd heeft.

Wat betreft processor is gekozen voor een Qualcomm Snapdragon 210 met een kloksnelheid van 1,1GHz. Verder zitten er twee camera’s in het toestel. De voorste variant is er een met 5 Megapixel en een extra flitser voor goedbelichte selfies, terwijl de camera aan de achterzijde het moet doen met 8 Megapixel. Ook kun je met deze Alcatel gebruikmaken van zowel 3G als 4G. Voor 126 euro is de phablet te koop. Daarvoor krijg je dan een toestel met 8GB opslaggeheugen en 1GB werkgeheugen.

  • Delen:
Alcatel Pixi 4 6-inch
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.