Alle OnePlus 3-eigenaars ontvangen nu belangrijke update (update 2)

05 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-3-officieel-1

De eerder uitgebrachte update voor de OnePlus 3, toen alleen beschikbaar voor recensenten, is nu beschikbaar voor iedereen met het apparaat. Binnen nu en 48 uur zou iedereen met de phablet in zijn broekzak de update moet hebben ontvangen.

Grote update voor OnePlus 3

Update 2 08:48 (8 juli): OnePlus heeft laten weten dat het nu mogelijk is de update te downloaden, als versie 3.2.1.

Update 18:06: OnePlus heeft bekendgemaakt dat de update tot een halt geroepen is, omdat er problemen zijn opgedoken. Het is niet bekend wanneer de update weer vrijgegeven wordt.

Due to some reports of issues while upgrading, we are temporarily stopping the rollout to investigate. We will start back up as soon as possible.

Origineel bericht:

Eind vorige maand bracht het team achter de OnePlus 3 een belangrijke update uit voor het toestel, die toen alleen voor recensenten werd uitgebracht. Nu is de update voor iedereen beschikbaar. De softwate-update maakt het mogelijk de kleuren op het scherm aan te passen naar sRGB, waardoor de afbeeldingen en foto’s in elk geval natuurlijker worden weergeven. Ook zal de populaire phablet zijn eigenaars meer opties geven met betrekking tot het werkgeheugen, waardoor iedereen het toestel kan gebruiken zoals gepland.

Daarnaast zijn er nog een aantal dingen aangepast en verbeterd.

  • Verbeterde gps-verbinding
  • Verbeterde audiokwaliteit
  • Iconenpakketten zijn geüpdatet
  • Problemen met notificaties opgelost
  • Verbeterde kwaliteit en functionaliteit voor de camera
  • Problemen met de galerij opgelost
  • De nieuwste Google-beveiligingen toegevoegd
  • Bugs met klok- en muziekapps opgelost

OnePlus heeft deze update voor de OnePlus 3 gebaseerd op de vroege recensies van het apparaat. En aangezien de phablet nog helemaal niet zo lang verkrijgbaar is, is het opmerkelijk dat de update al zo snel geleverd kon worden. De software-update weegt 396MB en wordt binnen nu en 48 uur naar iedereen uitgerold.

Reacties (0)