Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alto’s Adventure nu te downloaden voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 9:41 CategorieApplicaties

Het prachtige spel Alto’s Adventure is vanaf nu ook te downloaden voor Windows 10. Ook op dit platform kun je het spel gratis binnenhalen. Dit spel wordt gezien als één van de mooiste en beste spellen voor mobiele apparaten van 2015 – toen kwam de game al uit op iOS.

Download nu Alto’s Adventure voor Windows 10

Mocht je tot op heden het spel Alto’s Adventure gemist hebben, omdat je altijd bij Windows bent gebleven en nooit bent overgestapt naar Android of iOS, dan hebben we goed nieuws. De game staat namelijk nu in de Windows Store, waar je hem gratis kunt downloaden voor pc en tablets. Helaas is er geen versie voor smartphones beschikbaar op moment van schrijven. In deze game krijg je de taak om het zo lang als mogelijk vol te houden op een snowboard, terwijl je naar beneden raast van een steile berg en bomen en andere obstakels ontwijkt.

Crash je, dan ben je af. Eén van de tofste eigenschappen van Alto’s Adventure, is dat de levels die je speelt spontaan gemaakt worden. Dat wordt procedurally-generated genoemd en dat betekent dat geen enkele spelsessie hetzelfde zal zijn. De game pakt de vele, mooi vormgegeven assets en maakt er iedereen keer een ander en volledig nieuw level van. Verder wil de snowboard-game je verwonderen met verschillende licht- en weereffecten, zoals donderstromen, regenbogen en natuurlijk sneeuw. Download de game via de onderstaande link.

  • Alto's Adventure
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.