Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android 7.0 Nougat verschijnt in augustus’

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2016, 10:40 CategorieAndroid

De afgelopen tijd hebben we al veel gehoord over Android Nougat, maar lange tijd was het afwachten wanneer de nieuwste versie van het besturingssysteem op de markt zou komen. Het ziet ernaar uit dat we die informatie inmiddels weten. Het is Evan Blass, die wel vaker informatie naar buiten lekt, die weet te melden dat Android 7.0 Nougat in augustus 2016 verschijnt.

Android 7.0 Nougat verschijnt in augustus

Evan Blass heeft via zijn Twitter-account naar buiten gebracht dat Android 7.0 volgende maand verschijnt, in augustus dus. Voor het eerst horen we een maand, maar verder dan dat komen we nog niet. Zo heeft Blass bijvoorbeeld niet gelijk een datum genoemd waarop de uitrol van het nieuwe besturingssysteem begint. Google vertelde eerder op zijn beurt al dat Android 7.0 Nougat in het derde kwartaal van 2016 zou verschijnen.

Slecht nieuws voor Nexus 5-eigenaren

Gebruikers die hoopten dat ze Android 7.0 Nougat ook konden verwachten op hun Nexus 5, komen overigens bedrogen uit. Blass weet te melden dat die smartphone wordt overgeslagen door Google met betrekking tot de update naar Nougat. In een eerder stadium werd al bekend dat Android 7.0 Nougat een hoop nieuwe functies met zich meebrengt, waaronder verbeterde notificaties en gebruik van split-screen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.