Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android-apps Microsoft Office ondersteunen sd-kaarten

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2016, 9:08 CategorieAndroid

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de Android-apps van Microsoft Office, die ondersteuning voor sd-kaarten en nog veel meer heeft toegevoegd. Zo kun je nu bijvoorbeeld ook aantekeningen met een stylus maken binnen Microsoft Word.

Download de update voor Microsoft Office

Microsoft heeft dit weekend de Android-apps van Microsoft Office van een update voorzien die een aantal handige toevoegingen met zich meebrengt. Zo is het nu mogelijk te tekenen of met een stylus te schrijven op bestanden binnen Microsoft World, Excel en PowerPoint. Dat kan ook met je vinger, maar wanneer je tablet of smartphone een actieve digitizer heeft dan kan het ook met een stylus. OneNote heeft deze functie al een tijdje. Daarnaast hebben gebruikers nu de mogelijkheid bestanden direct op een sd-kaart op te slaan.

Om dat te kunnen doen, die je wel tenminste Android 5.0 Lollipop of hoger te hebben op je smartphone of tablet. Hoewel de meeste Office-bestanden niet heel erg groot zijn, is deze feature natuurlijk handig wanneer je bepaalde bestanden liever offline opslaat en bewerkt. Overigens is het nu ook gemakkelijker andere apps van Microsoft Office te vinden wanneer je er eentje hebt geopend, dankzij de snelkoppelingen naar die applicaties binnen de interface. Ook beschikt Word vanaf nu over een verbeterde tafelsysteem, dat niet automatisch werkt.

Download: Microsoft Word | Microsoft Excel | Microsoft PowerPoint

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.