Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Anonieme bron bevestigt specs van Samsung Galaxy Note 7’

Geschreven door
Geplaatst op29 juli 2016, 9:49 CategorieAndroid

Een anonieme bron zou de specificaties van de Samsung Galaxy Note 7 hebben bevestigd. Er wordt gesproken over usb-type-c, het feit dat het toestel waterdicht zal zijn, een 5,7″-scherm en Gorilla Glass 5. Ook Android 6.0.1 zal worden meegeleverd.

Gerucht: dit zijn de specs van de Samsung Galaxy Note 7

Een anonieme bron schijnt tegenover de website 9 to 5 Google de specificaties van de Samsung Galaxy Note 7 te hebben bevestigd, vlak nadat hij of zij kon bewijzen daadwerkelijk het onaangekondigde toestel in handen te hebben gehad. Dit zijn de specs waar de bron het over heeft.

 • 5.7″-scherm (qhd, amoled)
 • Gorilla Glass 5
 • 12 megapixel-camera
 • 5 megapixel-frontcamera
 • IP68-classificatie
 • 3500mAh-accu
 • Irisscanner, vingerafdruklezer, accelerometer, gyroscoop, nabijheidsmeter
 • Usb-type-c
 • Android 6.0.1
 • Bluetooth/wifi b/g/n/ac
 • Nfc
 • Onyx, silver titanium, blue coral

Daarnaast wordt de Samsung Galaxy Note 7 geleverd met 5GB aan gratis opslagdata binnen Samsung Cloud, een cloudopslagdienst van het Zuid-Koreaanse bedrijf. De Note-features die worden meegeleverd zijn hetzelfde als voorheen. Ook is gemeld dat er géén platte variant op de markt wordt uitgebracht, alleen de versie met het gebogen scherm. Tevens is naar buiten gebracht dat er een adapter wordt meegeleverd, van usb-type-c naar micro-usb, zodat je je oude oplader kunt gebruiken. En de S Pen wordt standaard meegeleverd.

Samsung heeft op 2 augustus een evenement gepland staan. Daar wordt de Note 7 aangekondigd.

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.