Apple brengt iOS 9.3.3 uit voor iPhone en iPad

18 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
ios-9-golf

Apple heeft op maandagavond een update vrijgegeven voor iOS 9. iOS-bezitters kunnen nu iOS 9.3.3 downloaden voor zowel iPhone als iPad. De update brengt geen nieuwe features met zich mee en staat in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen.

Download iOS 9.3.3 voor iPad en iPhone

Apple heeft op maandagavond iOS 9.3.3 vrijgegeven voor zowel iPhone als iPad. Deze software-update is natuurlijk lang niet zo interessant als iOS 10 dat later dit jaar wordt gelanceerd en brengt ook eigenlijk helemaal geen nieuwe features met zich mee. Wel is het zo dat de update bugfixes en prestatieverbeteringen met zich meebrengt, waardoor je iPad en / of iPhone veel soepeler zal draaien. Wanneer je genoeg energie over hebt in je accu en je met wifi bent verbonden, dan zal de iPad of iPhone automatisch aangeven dat er een update is.

iOS 9.3.3 is beschikbaar voor alle iPods, iPhones en iPads die ook naar iOS 9.3.2 geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, en de iPhone 6 Plus
  • iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, en de iPad Air 2
  • iPad mini 1, iPad mini 2, en de iPad mini 3
  • iPod touch, de vijfde en zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.

Reacties (0)