Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music op Android krijgt update met veel fixes

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2016, 9:18 CategorieAndroid

Apple heeft dit weekend een update uitgebracht voor de Android-applicatie van Apple Music, die oplossingen voor enkele bugs met zich meebrengt. Mocht je de app al op je Android-smartphone of -tablet hebben staan, dan kun je de update elk moment verwachten.

Download de update voor Apple Music op Android

Apple Music voor Android – één van de drie Android-applicaties van het bedrijf uit Cupertino – heeft dit weekend een update gehad die een hoop bugs kan oplossen die de muziekapplicatie teisteren. Wanneer je nu de nieuwe versie van de app binnenhaalt, dan beschik je over versie 0.9.11 en over de oplossingen met betrekking tot playback en muziek sorteren. De muziekspeler zorgde er namelijk steeds voor dat wanneer je naar een afspeellijst luisterde, de eerste twee seconden van het nieuwe nummer werden overgeslagen.

En wanneer je een album toevoegt een afspeellijst, werden de nummers in een onverwachte volgorde geplaatst. Dat zijn kleine, maar irritante dingen die de gebruikerservaring weinig goed doen. De nieuwe update moet deze problemen dus verhelpen. Google Play geeft aan dat Apple Music op Android zo’n vijf tot tien miljoen keer is geïnstalleerd op smartphones (de app werkt nog niet op tablets, maar wel op phablets). Met een gemiddelde score van 3,3 sterren, is het niet de meest populaire app op het platform. Je vindt de app hieronder.

  • Apple Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.