Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arrow Launcher 2.0 ontvangt Office 365-integratie

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2016, 9:42 CategorieAndroid

Microsoft heeft de Arrow Launcher op Android van een handige update voorzien, die een integratie met Office 365 met zich meebrengt – voor iedereen. Dat betekent dat je dus ook met je reguliere versie van het werkpakket kunt inloggen, niet alleen met een werk- of studentenversie.

Download Arrow Launcher 2.0 voor Android

Microsoft heeft vandaag de Arrow Launcher van een update voorzien. De belangrijkste toevoeging is de integratie met Office 365. Je kunt nu inloggen met je bestaande account en daardoor Office-bestanden lezen en bewerken. Ook kun je bestanden direct uploaden vanaf je Android-apparaat. Daarnaast zijn er nieuwe achtergronden toegevoegd en heeft het team het voor elkaar gekregen het dataverbruik met vijftig procent te verminderen. Je kunt inloggen met een reguliere versie van Office 365, maar ook met een werk- of studentversie.

En dat is best opmerkelijk, aangezien andere apps van Microsoft Garage (een experimentele afdeling binnen de softwaregigant) die opties niet aanbieden, bijvoorbeeld in het onlangs uitgebracht toetsenbord voor iOS (Hub Keyboard). Ook Cortana (niet beschikbaar in Nederland) ondersteunt de reguliere versie niet. Daarnaast hoef je ook niet van tevoren de Office-apps te hebben geïnstalleerd: Arrow Launcher zal de juiste apps voorstellen wanneer je ze nodig hebt. Je kunt de update voor de app nu op je tablet of smartphone verwachten.

  • Arrow Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.