Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASAP Launcher biedt homescreen met material design aan

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2016, 9:22 CategorieAndroid

Het is nu mogelijk de ASAP Launcher te downloaden uit Google Play. Deze app biedt een homescreen aan dat volledig gebaseerd is op het Material Design. En, zoals de naam doet vermoeden, alles draait om snelheid en bereikbaarheid.

Download nu de ASAP Launcher voor Android

Er is een nieuwe launcher voor Android beschikbaar: de ASAP Launcher. Dit is launcher die wederom zijn eigen draai geeft aan de Android-interface. Zoals de naam al doet vermoeden draait alles om snelheid en bereikbaarheid, terwijl de interface volledig op het Material Design is geïnspireerd. Zo kun je onderaan het scherm meer apps plaatsen (je favorieten, meest gebruikten). De app-lade vind je door vanaf de linkerzijde naar rechts te vegen. Daar verschijnt dan een verticale lijst met alle andere applicaties die je hebt geïnstalleerd.

Instellingen die je normaal vanuit het snelle menu aan de bovenkant tevoorschijn haalt, vind je voortaan aan de rechterkant van het scherm (vegen naar links). Daar staan de toggles voor wifi, bluetooth, et cetera. Wanneer je normaal veegt (dus niet vanaf de rand), dan tref je vier verschillende kaarten aan (contacten, weer, kalender, to-do) die informatie kunnen geven zonder dat je daarvoor de app hoeft te openen. Ook kun je de kaarten rangschikken of verwijderen. Met de Pro-modus kun je ook alle kleuren en dergelijke aanpassen.

  • ASAP Launcher
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.