Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus ZenFone 3 Deluxe eerste phablet met Snapdragon 821

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2016, 9:51 CategorieAndroid

Asus heeft inmiddels bevestigd dat de Asus Zenfone 3 Deluxe de eerste smartphone en phablet wordt die zal gebruikmaken van de Qualcomm Snapdragon 821. Deze luxueuze phabet beschikt over een scherm van 5,7-inch.

Snapdragon 821 voor Asus Zenfone 3 Deluxe

Asus heeft het inmiddels bevestigd: de Asus Zenfone 3 Deluxe wordt de eerste smartphone en phablet die zal gebruik zal maken van de onlangs aangekondigde Qualcomm Snapdragon 821. Dit nieuws kwam al eerder aan bod, maar toen was het nog een gerucht. Dit zijn de specs.

 • 5,7-inch, 1920 bij 1080 pixel super amoled-display
 • Qualcomm Snapdragon 821-processor
 • Tot 6GB aan werkgeheugen
 • Tot 256GB aan interne opslagruimte
 • 23 megapixel-cameram et Sony IMX318 sensor
 • 802.11ac wifi
 • Bluetooth 4.2
 • 3000mAh-accu met Qualcomm Quick Charge 3.0
 • Usb-type-c (3.0)
 • Goud, zilver, grijs

Daarnaast beschikt de Zenfone 3 Deluxe over optical image stabilization en electronic image stabilization wat de camera op de achterkant betreft en zit er een acht megapixel-camera aan de voorkant, met een kijkhoek van 85 graden. De vingerafdrukscanner bevindt zich onder de camera (op de achterkant van de phablet) en de sleuf voor twee sim-kaarten ondersteunt ook een micro-sd-kaart. Asus geeft aan dat de Deluxe ook de eerste smartphone is die 7.1 channel DTS surround sound audio ondersteunt via de koptelefoonaansluiting.

 • Delen:
Asus ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.