Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Basismodel Galaxy Note 7 krijgt 64GB opslagruimte’

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2016, 9:39 CategorieAndroid

De geruchtenmolen meldt dat het basismodel van de Samsung Galaxy Note 7 wordt voorzien van 64GB aan interne opslagruimte. Dat zou goed kunnen, aangezien nieuwe smartphones en phablets van steeds meer opslagruimte worden voorzien.

‘Basismodel Galaxy Note 7 krijgt 64GB opslagruimte’

De laatste tijd zien we een verandering in de hoeveelheid interne opslagruimte die geleverd wordt bij nieuwe smartphones en tablets: die lijkt alleen maar meer te worden, terwijl de modellen met 16GB aan interne ruimte lijken uit te sterven. Mobiele apparaten krijgen dus steeds meer interne opslagruimte; 32GB lijkt nu de nieuwe norm te zijn. Dat Samsung met een dergelijke trend mee zou doen, klinkt niet als een gek idee – een nieuw gerucht over de Galaxy Note 7 meldt dan ook dat het basismodel tenminste 64GB aan ruimte krijgt.

In het verleden bracht Samsung al een Note-variant uit met tenminste 32GB aan interne opslagruimte, terwijl de Galaxy S-serie nog wel kan rekenen op modellen met maar 16GB. Er is ook een foto opgedoken van een Taiwanese retailer, waar we de Galaxy Note 7 op terugvinden met die genoemde 64GB aan ruimte, waardoor het gerucht alleen maar versterkt wordt. Echter, de interne opslagruimte kan per markt verschillen, ook per aanbieder. Dat de Note 7 dus tenminste 64GB aan interne ruimte krijgt, lijkt dan ineens niet meer zeker…

note-7-64gb

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.