Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman: Arkham Underworld nu verkrijgbaar op iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2016, 9:59 CategorieApplicaties

Het is nu mogelijk de game Batman: Arkham Underworld te downloaden voor iOS. Wanneer de Android-versie zal verschijnen, is helaas niet bekend. In dit spel speel je niet met Batman, maar met een aantal van zijn grootste vijanden.

Download nu Batman: Arkham Underworld voor iOS

Batman: Arkham Underworld, een free-to-play game voor mobiele apparaten dat zich afspeelt in hetzelfde universum als de andere Batman: Arkham-spellen, is nu verkrijgbaar voor iPad en iPhone. In dit spel krijg je niet de controle over Batman, maar over een aantal van zijn grote vijanden, zoals The Riddler, Harley Quinn, Mr. Freeze, Killer Croc en Scarecrow. Je krijgt de taak om de ultieme schuilplaats te fabriceren, door het verzamelen en trainen van henchmen die het later zullen gaan opnemen tegen de gevreesde vleermuisman.

In Batman: Arkham Underworld is Batman dus je grootste vijanden. Hij zal al zijn Bat-skills in de strijd gooien om ervoor te zorgen dat je Gotham City niet zal overnemen. Daarnaast is het tof dat dit spel zich dus afspeelt in hetzelfde universum als de andere Arkham-spellen. Chronologisch gezien speelt Underworld zich af voor Asylum, het eerste spel dat binnen de serie werd gelanceerd voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Ook keren er enkele stemacteurs uit de serie terug, zoals Wally Wingert als The Riddler en Kevin Conroy als Batman.

  • Batman: Arkham Underworld
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.