Batman van Telltale Games verschijnt op 2 augustus

19 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
batman-telltale-games-1

Ontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de game gebaseerd op Batman vanaf 2 augustus te downloaden is. Ook is er een trailer uitgebracht. De eerste aflevering van de serie zal Realm of Shadows gaan heten.

Batman door Telltale Games

Over een paar weken kun je voelen hoe het is om Batman én Bruce Wayne te zijn, want vanaf 2 augustus is het mogelijk de Batman-game van Telltale Games te downloaden. Telltale Games werkte eerder aan avonturen als The Walking Dead en The Wolf Among Us; de studio heeft laten zien een interessant verhaal op te kunnen bouwen. De eerste aflevering van de Batman-game heet Realm of Shadows. De developer heeft tevens bekendgemaakt dat alle vijf de aflevering voor het einde van het jaar worden uitgebracht.

In dit spel speel je niet alleen als Batman, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman. Overigens is het ook zo dat de game losstaat van alle andere onlangs uitgebrachte media, waardoor Telltale Games heel wat vrijheid voor het verhaal kreeg. Het spel komt uit op Android en iOS.

Reacties (0)