Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst LINE nu ook beter beveiligd

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2016, 9:12 CategorieAndroid

De berichten LINE heeft aangekondigd dat de reguliere chats voortaan beter beveiligd zijn met end-to-end-encryptie, net zoals bijvoorbeeld Telegram en WhatsApp. Je doet er dus goed aan direct je Android- of iOS-versie van de app van een update te voorzien.

LINE ondersteunt end-to-end-encryptie op Android en iOS

De populaire berichtendient LINE heeft aangekondigd voortaan alle chats van end-to-end-encryptie te voorzien. De aankondiging vond enkele dagen geleden al plaats, maar nu wil het team achter de apps de gebruiker toch echt op het hart drukken de app, verkrijgbaar op Android en iOS, te updaten, zodat ze kunnen genieten van die betere beveiliging. De functie wordt Letter Sealing genoemd, laat het bedrijf op zijn eigen blog weten.

As part of our ongoing commitment to enhancing privacy and security for our users, we are pleased to announce that from July, LINE is introducing “Letter Sealing (End-to-end Encryption)” as a default feature.

Letter Sealing is beschikbaar voor alle gebruikers van de dienst. Gebruikers die voorheen de geheime chats gebruikten, hoeven dat dus niet meer te doen. Sterker nog, vanwege deze verandering is het zo dat de geheime chats niet meer beschikbaar zijn, omdat iedereen met ‘dezelfde rust’ gebruik kan maken van de reguliere, goed beveiligde chats. Op moment van schrijven gebruiken 600 miljoen mensen de chatdienst.

  • LINE: Free Calls & Messages
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.