Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Camera-app op Windows 10 Mobile krijgt panoramamodus

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2016, 9:13 CategorieApplicaties

Microsoft heeft de camera-applicatie op Windows 10 Mobile voorzien van een update, die de langverwachte panoramamodus toevoegt aan het arsenaal. Voorheen had je third-party apps of de app van Nokia nodig voor het maken van dergelijke foto’s.

Camera-app op Windows 10 Mobile krijgt panoramamodus

Microsoft is begonnen met het uitrollen van een update voor de camera-applicatie op Windows 10 en Windows 10 Mobile. Deze update brengt een populaire feature met zich mee, waar gebruikers van het platform al maanden naar vragen: de panoramamodus. Met deze modus is het mogelijk panoramafoto’s te maken binnen de officiële app van Microsoft. Je hebt daarvoor appversie 2016.715.21.0 nodig, die elk moment op je apparaat kan arriveren. Bijvoorbeeld op de phablet Lumia 950 XL, of een andere Windows-smartphone.

Voorheen had je een andere camera-applicatie nodig die het mogelijk maakte panoramafoto’s te maken, aangezien de officiële app van Microsoft die functie tot vandaag dus niet aanbood. Zo bracht Nokia al veel eerder een goede app daarvoor uit, nog voordat Microsoft het Finse bedrijf kocht en weer verkocht. Het ziet er overigens naar uit dat de panoramamodus alleen werkt wanneer je je smartphone of phablet verticaal vasthoudt. Je vindt de app via de onderstaande downloadlink. De update kan nu elk moment op je toestel arriveren.

  • Windows Camera
  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.