Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Clementine is volwassen in The Walking Dead Season 3

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 8:45 CategorieGaming

Telltale Games heeft meer bekendgemaakt over The Walking Dead Season 3. In dit seizoen maken we kennis met een volwassen Clementine. Clementine is een personage die we ook al eerder tegenkwamen in het eerste en tweede seizoen van de gameserie.

Meer info over The Walking Dead Season 3

Telltale Games heeft tijdens de San Diego Comic Con meer informatie (maar niet heel veel) over The Walking Dead Season 3 naar buiten gebracht. Zo weten we nu dat Clementine, een personage dat we hebben ontmoet in het eerste seizoen van de serie), nu een volwassen vrouw geworden is en niet langer de hulp van andere personages nodig heeft om te kunnen overleven. Daarnaast wordt er een nieuw personage geïntroduceerd, genaamd Javier. Het lijkt erop dat je met meer dan één personage kan spelen dit seizoen.

Die info is helaas nog niet bevestigd. Wellicht dat we te maken krijgen met flashbacks en dat je op dat moment met een ander personage speelt, maar dat is giswerk. Wel weten we dat The Walking Dead Season 3 andere characters uit seizoen twee zal bevatten, zoals AJ. Maar welke rol iedereen zal spelen, is dan weer niet bekend. In de vrijgegeven screenshots zien we Clementine en Javier nog door een slachthuis lopen en zien we hoe Clementine nu moet zorgen voor een ander kindje. Een releasedatum is helaas nog niet bekend.

walking-dead-season-3-1

walking-dead-season-3-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.