Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

CloudPlayer kan nu ook offline opgeslagen muziek afspelen

Geschreven door
Geplaatst op6 juli 2016, 17:03 CategorieAndroid

De muziekapplicatie CloudPlayer is nu ook in staat offline opgeslagen muziek af te spelen, naast de muziek die je in de cloud hebt opgeslagen. Daardoor is het mogelijk alle muziek te beluisteren die je op een apparaat en in de cloud hebt staan – zonder van app te hoeven wisselen.

Download de update voor CloudPlayer

CloudPlayer is een muziekspeler opAndroid die je muziek uit de cloud haalt en afspeelt, zodat je al die nummers niet meer op je smartphone of tablet hoeft te zetten. Het werkt heel simpel: je downloadt de CloudPlayer-applicatie uit Google Play, via de link die je onderaan dit bericht vindt, meldt je aan met je Google-account en kiest vervolgens een cloudopslagdienst die je wilt gebruiken voor het streamen van je muziek. Je kunt kiezen uit Dropbox, Microsoft OneDrive en Google Drive. Maar dankzij een update is de app uitgebreid.

Nu kun je namelijk ook de offline opgeslagen muziek afspelen (de muziek die dus wél op je smartphone of tablet staat). Daardoor hoef je niet meer te wisselen van apps, wanneer je enkel de offline opgeslagen muziek wil horen – het kan allemaal vanuit CloudPlayer. Ook kun je nu afspeellijsten synchroniseren en je favoriete offline muziek een ster meegeven. De feature is nu voor iedereen beschikbaar, of je nu betaalt of niet. Je kunt de applicatie zeven dagen lang gratis gebruiken, daarna kost ‘ie je eenmalig 5,35 euro.

 
  • CloudPlayer
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.