Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #17

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Rijbewijs Trainer.

Rijbewijs Trainer

Wanneer je voor je rijbewijs gaat, dan kun je alle hulp gebruiken. Gelukkig bestaan daar ook apps voor, zoals Rijbewijs Trainer. Deze app kan je helpen met de duizenden vragen die gesteld kunnen worden. Elke vraag wordt ook nog eens voorzien van een duidelijke uitleg, zodat je ook snapt wat er nu precies gebeurd is. Het helpt ook enorm dat de vragen op een soortgelijke manier zijn opgesteld zoals het CBR dat zou doen. Hopelijk val je daardoor minder snel in een valkuil en kun je, wellicht zelfs moeiteloos, de instinkers goed beantwoorden.

rijbewijs-trainer

Rijbewijs Trainer is gratis te downloaden vanuit de App Store en Google Play.

  • Rijbewijs Trainer

Vysor

Met Vysor op Android kun je je Android-smartphone of -tablet koppelen aan je pc en het apparaat aansturen met de hardware van je computer. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd, dien je de ontwikkelaarsmodus te activeren door zeven keer op de build number te tappen. De build number vind je onder Instellingen > Over de telefoon / tablet. Heb je dat gedaan, dan kun je USB Debugging activeren in de opties voor ontwikkelaars. Ondertussen kun je de Chrome-app voor Vysor downloaden uit de Chrome Web Store.

Heb je dat gedaan, dan open je de extensie, druk je op ‘find devices’ en daarna druk je op ‘OK’ op het scherm van je Android. En dat is het: als het goed is, zie je nu het scherm van je Android op je pc, waarna je direct kunt beginnen met klikken, gamen, surfen en natuurlijk Google Play bezoeken. De app is gratis te downloaden, maar er is ook een Pro-versie die toegang geeft tot features als high quality mirroring, draadloze en fullscreen modi en ondersteuning voor slepen en laten vallen. Vergeet de app vanuit de Chrome Web Store ook niet te downloaden.

Vysor is nu gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Vysor: Android control on PC

Leet – Gameplay highlights from Xbox, PS4, and PC

Als gamers heb je het tegenwoordig goed, aangezien je een ruime keuze hebt wanneer je naar andermans gameplay wil kijken. Twitch, YouTube Gaming en meer kunnen al aan die behoefte voldoen en de mensen met een iPad of iPhone krijgen nu nog een optie voorgeschoteld: Leet. Dit is een app waar je snel toffe clips voor je favoriete games kunt terugvinden en zelf ook korte video’s naartoe kunt uploaden (nadat je ze hebt bewerkt). Je kunt streamers volgen, zelf een fanbase opbouwen en de connectie maken je favoriete sociale netwerken.

leet-ios

Leet – Gameplay highlights from Xbox, PS4, and PC is nu gratis te downloaden vanuit de App Store.

  • Leet - Gameplay highlights from Xbox, PS4, and PC

LINE: Free Calls & Messages

De populaire berichtendient LINE heeft aangekondigd voortaan alle chats van end-to-end-encryptie te voorzien. De functie wordt Letter Sealing genoemd, laat het bedrijf op zijn eigen blog weten. etter Sealing is beschikbaar voor alle gebruikers van de dienst. Gebruikers die voorheen de geheime chats gebruikten, hoeven dat dus niet meer te doen. Sterker nog, vanwege deze verandering is het zo dat de geheime chats niet meer beschikbaar zijn, omdat iedereen met ‘dezelfde rust’ gebruik kan maken van de reguliere, goed beveiligde chats.

line-messenger

LINE is gratis te downloaden vanuit de App Store en Google Play

  • LINE: Free Calls & Messages

White Noise

White Noise is geen nieuwe app, maar afgelopen maand heeft de applicatie wel een mooie update gekregen op Android en dat is reden genoeg hem weer eens onder de aandacht te brengen. De app bevalt een aantal rustgevende geluiden waar je niet alleen rustig van wordt, maar ook beter door gaat slapen. Daarnaast zou de app kunnen helpen bij je hoofdpijn, onrustige baby’s en bij het verminderen van stress, door simpelweg naar één van de vele rustgevende geluiden te luisteren. Je kunt de app gratis uitproberen; de volledige versie kost slechts 0,10 euro.

white-noise-groot

White Noise is gratis uit te proberen op Android en iOS.

  • White Noise

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.