Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #19

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Finnik iKenteken voor zowel Android als iOS.

Discogs

Discogs is misschien wel hét platform voor de muziekliefhebber en vanaf nu ook binnen handbereik via de mobiele telefoon of tablet. Met de app kun je eenvoudig je muziekcollectie op orde brengen, nieuwe pareltjes vinden, prijzen checken en contact leggen met gebruikers die net zoveel van muziek houden als jij. Een must-have dus voor de échte muziekliefhebber.

Discogs is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Discogs

RioCal

De Olympische Spelen zijn in aantocht en het is met die dagen ideaal om een app te hebben waarin je precies kunt volgen wanneer jouw favoriete sporters/sportsters in actie komen. Voor iOS-gebruikers biedt de app RioCal uitkomst. Deze applicatie houdt je precies op de hoogte en zorgt er ook voor dat je zelf niet hoeft uit te rekenen wanneer er gesport wordt. In de app is namelijk rekening gehouden met het tijdsverschil.

RioCal

RioCal is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • RioCal

Finnik Kenteken

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe auto en er zeker van willen zijn waar je aan toe bent, dan is de app Finnik Kenteken Opzoeken zeker een aanrader. In de app voer je een kentekennummer in en vanaf dat moment kom je vanalles te weten over de auto waar het kenteken van is. Zo zie je het aantal eigenaren, de nieuwprijs en tot wanneer de APK nog geldig is. Ook kun je de huidige waarde zien en hoe vaak je auto is gespot.

Finnik Kenteken is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Finnik Kenteken

CTRL-F

Mocht je vaak tegen het probleem aanlopen dat je een woord zoekt in een document, maar geen zin hebt om alles door te zoeken, dan is CTRL-F jouw redding. Hiermee kun je namelijk heel envoudig zoeken op woorden. Dat kan in boeken, magazines, gebruiksaanwijzingen en meer. Om gebruik te maken van de app, moet met de camera de pagina gescand worden. VAnaf dat moment zal de app juw document analyseren en ervoor zorgen dat er gezocht kan worden.

CTRL-F is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • CTRL-F

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.