Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #20

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Prima, exclusief voor Android.

Prisma

Prima is een applicatie waarmee je je foto’s in kunstwerken verandert. Dat is goed zichtbaar op de screenshots hieronder en de afbeelding die we hebben gebruikt in de bovenstaande screen. Hoewel er genoeg apps zijn die van je foto’s kunstwerken maken, lijkt het er in dit geval toch echt op alsof echte mensen eraan hebben zitten werken, dankzij een stel slimme algoritmes. Eerder werd de app al uitgebracht op iOS en deze week is die dan ook verschenen voor Android. Op beide platformen kun je Prisma nu gratis downloaden.

prima-android

Prisma is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Prima

Motion

Stopmotionvideo’s maken is iets van alle tijden. Vroeger deden we dat al met fotocamera’s en webcams en nu doen we het met apps voor onze smartphones en tablets (die zijn voorzien van een camera). Met de applicatie Motion kun je nu op Android zelf stopmotionvideo’s maken zoals je dat vroeger deed; ook kun je hier als beginneling mee aan de slag. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor te zorgen dat alles op de juiste plek staat, terwijl Motion ervoor zorgt dat de foto genomen wordt en het beeld aan elkaar wordt geplakt.

motion-android

Motion is nu gratis te downloaden uit Google Play. Er zijn in-app-aankopen aanwezig.

  • Motion

PokeMatch

Mocht je op dit moment single zijn en veel tijd over hebben voor Pokémon GO, dan heb je ongetwijfeld ook wel tijd voor een date. Maar waarom zou je die twee dingen als aparte tijdsbestedingen zien wanneer je ze gewoon kunt combineren met PokeMatch? Dit is een applicatie voor Android en iOS die je helpt naar het vinden van het date, op basis van je liefde voor het spel Pokémon GO. Je kunt de kandidaten selecteren door het Tinder-achtige systeem, waarbij je naar rechts veegt voor een ‘catch’ en naar links voor ‘run away’ (wegrennen).

PokeMatch is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • PokeMatch

Flytube

Met Flytube kun je alvast toegang krijgen tot een feature die Android zelf nog niet geïntroduceerd heeft. Met de app kun je namelijk de videospeler van YouTube verplaatsen over je scherm en over andere apps plaatsen, als een picture-in-picture-modus. Helaas kan dat nog niet met andere apps, maar waarschijnlijk gebruik je toch YouTube voor zo’n tachtig procent van je videocontent. Hoewel de app gratis te downloaden is, krijg je met een in-app-aankoop toegang tot exclusieve features, zoals het groter of kleiner maken van dat scherm.

flytube-android

Flytube is gratis te downloaden uit Google Play. De app bevat in-app-aankopen.

  • Flytube

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.