Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #27

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Her Story.

Her Story (3,29 euro / 4,99 euro)

Her Story is momenteel mogelijk één van de meest unieke games – op welk platform je hem ook speelt. In dit spel krijg je de taak een moordmysterie op te lossen door naar honderden fragmenten te kijken en te taggen wat jij belangrijk vindt, om zodoende het mysterie op te lossen. Je bekijkt interviews met de hoofdverdachte (gespeeld door een echte actrice) en moet met geduld, logica en een oog voor detail de zaak tot een goed einde brengen. Heeft zij het nou gedaan of niet? Daar mag je zelf achter komen in dit unieke spel.

  • Her Story

The Sandbox Evolution (gratis)

The Sandbox Evolution is het vervolg op de game Sandbox, waarin spelers bijna de rol van een god aannemen en de wereld vormgeven zoals zij hem willen zien. Het doel van het spel was om een serie uitdagingen te voltooien. Nu is er een vervolg op die titel, met meer opties, meer uitdagingen en veel betere graphics, en dat is best belangrijk voor games van tegenwoordig. Ook kun je nu kiezen voor andere goden (niet alleen voor die witte vent met z’n lange baard) en je krijgt toegang tot een nieuwe reeks sociale hulpmiddelen.

the-sandbox-evolution

  • The Sandbox Evolution

Pocket Arcade Story (4,99 euro)

Vandaag de dag kom je misschien niet meer zo veel arcadehallen vol vette games tegen, maar dat betekent niet dat je die gloriedagen niet digitaal mag herbeleven natuurlijk. En dat is wat ontwikkelaar Kairosoft ons wil laten doen met Pocket Arcade Story. Jij bent de baas van een arcadehal en bepaalt welke games er gespeeld worden en hebt ook invloed op de kracht van bijvoorbeeld de grijphaken. Daarnaast kun je ook met de klanten meespelen met de vechtspellen. De game kost eenmalig vijf euro, maar bevat verder geen in-app-aankopen.

pocket-arcade-story-groot

  • Pocket Arcade Story

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.