Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #28

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Don’t Be Squared.

Don’t Be Squared (gratis)

Don’t Be Squared is een endless runner met een behoorlijke twist. Je bestuurt het personage niet zelf en helpt hem ook niet bij het springen, maar moet ervoor zorgen dat er genoeg grond is om over te lopen. Dat doe je door strepen te trekken over het scherm van je tablet, waarna het personage er moeiteloos overheen rolt. Dit soort games waren ook altijd populaire op de Nintendo DS (of Nintendo 3DS), met onder andere de Kirby-serie, die een soortgelijke mechanic introduceerde. Deze game heeft zich ongetwijfeld laten inspireren.

  • Don't Be Squared

Adventure Company (gratis)

In het spel Adventure Company krijg je de taak om een groep helden door een aantal missies te loodsen. De basis van deze game ligt in het hack ’n slash-genre, maar doordat elk personage zijn eigen krachten en zwaktes heeft, is er toch sprake van meer diepte dan je aanvankelijk zult denken. Uiteraard kun je je teamleden upgraden en verbeteren, waarna je nog meer missies kunt doen en dus steeds verder komt. Hoewel de game gratis is om te spelen, die je wel op te letten voor de vele in-app-aankopen die Adventure Company rijk is.

  • Adventure Company

Teeny Titans (3,99 euro)

De game Teeny Titans lijkt allerlei populaire cultuurelementen van de laatste paar maanden te combineren in één game. Het is een spel gebaseerd op het verzamelen van teamleden (uiteraard uit de tekenfilmserie Teen Titans van DC Comics), die je in-game kunt kopen in speciale verpakkingen die weg wat weg hebben van Amiibo’s, Disney Infinity en Skylanders en daarna kunt gebruiken in gevechten waar je om beurten een aanval uitvoert. De beschrijving in de app stores van de game windt er ook geen doekjes om: Gotta snatch ‘em all.

  • Teeny Titans

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.