Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #29

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Dog Mendonca.

Dog Mendonca (4,99 euro)

De game Dog Mendonca is gebaseerd op een cult hit comicbookserie genaamd Dog Mendonca en Pizzaboy. De stripboekenreeks is niet heel groot en heeft slechts enkele delen, maar al genoeg volgers om een game voor mobiele apparaten te rechtvaardigen. Het spel zet echter het verhaal uit de comics voort, aangezien dezelfde mensen achter de strips hebben meegewerkt aan de game. Het betreft hier een point-and-click-game met een wreed gevoel voor humor en een moderne setting. Dankzij het prijskaartje zijn er geen in-app-aankopen.

  • Dog Mendonca

NBA LIVE Mobile (gratis)

Het is alweer een tijdje geleden dat we een echte basketbalgame met officiële licentie voorbij hebben zien komen op mobiele apparaten, maar NBA LIVE Mobile is zo’n titel. Het is nog steeds niet écht wat je van dit soort games mag verwachten – de potjes basketbal duren niet langer dan enkele minuten, om twee redenen. Ten eerste omdat de gameplay zich richt op het managen van een team, terwijl het mobiele van de karakter natuurlijk ook niet meehelpt en zich leent voor vlugge potjes. Er zijn single- en multiplayermodi aanwezig.

nba-live-mobile

  • NBA LIVE Mobile

Age of Booty: Tactics (gratis)

Het heeft twee jaar geduurd, maar het is ontwikkelaar Certain Affinity gelukt de game Age of Booty: Tactics van iOS naar Android te krijgen. Onderweg heeft het spel nog enkele toevoegingen gekregen, zoals nieuwe helden, schepen en wapens, maar de basis van de game is onveranderd. Hoewel we hier met een strategisch spel te maken hebben, is er ook een hoop willekeurig aanwezig dankzij het kaartensysteem. Liefhebbers van strategische games kunnen daardoor afgeschrikt worden, terwijl het voor een extra laag gameplay zorgt.

  • Age of Booty: Tactics

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.