De drie beste nieuwe games voor op je tablet #29

24 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
dog-mendonca-pizzaboy-retina

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel Dog Mendonca.

/span>

Dog Mendonca (4,99 euro)

De game Dog Mendonca is gebaseerd op een cult hit comicbookserie genaamd Dog Mendonca en Pizzaboy. De stripboekenreeks is niet heel groot en heeft slechts enkele delen, maar al genoeg volgers om een game voor mobiele apparaten te rechtvaardigen. Het spel zet echter het verhaal uit de comics voort, aangezien dezelfde mensen achter de strips hebben meegewerkt aan de game. Het betreft hier een point-and-click-game met een wreed gevoel voor humor en een moderne setting. Dankzij het prijskaartje zijn er geen in-app-aankopen.

Dog Mendonca

NBA LIVE Mobile (gratis)

Het is alweer een tijdje geleden dat we een echte basketbalgame met officiële licentie voorbij hebben zien komen op mobiele apparaten, maar NBA LIVE Mobile is zo’n titel. Het is nog steeds niet écht wat je van dit soort games mag verwachten – de potjes basketbal duren niet langer dan enkele minuten, om twee redenen. Ten eerste omdat de gameplay zich richt op het managen van een team, terwijl het mobiele van de karakter natuurlijk ook niet meehelpt en zich leent voor vlugge potjes. Er zijn single- en multiplayermodi aanwezig. , voor nog veel meer gametips.

Reacties (0)