Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #30

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het spel The Swords.

The Swords (1,99 euro)

The Swords is een supersimpel actiespel. Je kunt het zien als een combinatie tussen Fruit Ninja (je weet wel, die game waarin je fruit in tweeën hakt) en een ouderwetse manga (Japanse strip), wanneer je kijkt naar de stijl van het spel. Het enige dat je hoeft te doen, is over het scherm vegen wanneer er een aanval op je af komt. Hoewel de gameplay dus helemaal niet zo diepgaand is, is het simpele karakter van het spel juist heel meeslepend. Dat verhaal zal er dan ook mogelijk voor gaan zorgen dat je niet stopt met spelen tot het einde.

the-swords-android-ios-groot

  • The Swords

Super Stickman Golf 3 (gratis)

Met een ‘3’ in de titel weet je dat je inmiddels met een goedlopende serie te maken hebt; zo werkt dat ook met games, in het algemeen. Super Stickman Golf 3 is geen uitzondering op die regel en presenteert wederom een solide gameplaybasis waar je uren plezier op kunt bouwen met uitdagingen die alsmaar moeilijker worden. Er worden 28 nieuwe levels gepresenteerd aan de speler. Ook is er een multiplayermodus waar je het tegen ghosts van of echte spelers kunt opnemen. Let wel goed op, want er zijn enkele in-app-aankopen aanwezig.

  • Super Stickman Golf 3

One Up – Lemonade Rush! (0,59 euro / 0,99 euro)

Ons houd je niet voor de gek: we weten wanneer we te maken hebben met een game die zich hevig laat inspireren door Super Mario. Wat het aanvankelijke verklapte? Oh, dat manneke met z’n overall aan, zijn rode pet en het feit dat hij in situaties terechtkomt waarbij springen de beste optie is. Desondanks is One Up – Lemonade Rush een simpele platformer waar je van kunt genieten, met uitdagingen die met het level moeilijker zullen worden. De game is niet gratis en kost op Android 0,59 en op iOS 0,99 euro.

  • One Up - Lemonade Rush!

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.