Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze app meldt wanneer er Pokémon in de buurt zijn

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2016, 12:24 CategorieAndroid

Mocht je problemen hebben met het verzamelen van alle Pokémon, dan kan de applicatie PokeNotify (voor Android) je helpen op het pad naar een PokéMaster. Nee, de gekte rondom de populaire Pokémon-app is nog niet gaan afgezakt…

Download PokeNotify voor Android

Wanneer je met moeite die PokéDex in Pokémon GO gevuld krijgt, omdat je niet altijd op tijd bent voor dat ene beest, dan kan de applicatie PokeNotify je helpen ze allemaal te vangen. De applicatie is momenteel alleen voor Android verkrijgbaar en stuurt gebruikers een notificatie wanneer er een beest in de buurt is. Daardoor hoef je de GO-app dus niet constant open te laten staan, waardoor de energie van je accu wordt bespaart. In de notificatie kunt je niet alleen zien om welk beest het gaat, ook zie je wanneer die weer verdwijnt.

Gelukkig is het niet zo dat je voor elke Pokémon een notificatie krijgt. Binnen PokeNotify kun je namelijk instellen voor welk monster je een berichtje wil ontvangen. Wanneer je de app opent via de notificatie, dan zul je tevens te zien krijgen waar het beestje zich bevindt. Hoewel deze applicatie kan worden gezien als valsspelen (en ontwikkelaar Niantic daar vaak actie voor onderneemt), is het veilig te gebruiken. Je hoeft namelijk niet in te loggen met je Google- of Trainer-profiel, waardoor niet na te gaan is wie deze app gebruik en wie niet.

  • PokeNotify
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.