Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Disney brengt een emoji-toetsenbord uit voor mobile

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2016, 10:28 CategorieAndroid

Disney heeft een toetsenbord uitgebracht voor Android en iOS. Met het toetsenbord is het mogelijk emoji op basis van Disney-figuren te gebruiken. Daarnaast is het ook een match-3-game, waarin je meer van die plaatjes kunt ontgrendelen.

Download Disney Emoji Blitz

Disney heeft een toetsenbord uitgebracht voor Android en iOS, genaamd Disney Emoji Blitz. Dit toetsenbord is ook een videogame, aangezien je meer van die coole plaatjes voor je chats kunt vrijspelen door aan match-3-uitdagingen mee te doen. Hoe meer je speelt, hoe meer punten je krijgt en hoe meer emoji je kunt ontgrendelen. De emoji zijn (hoe kan het ook anders) gebaseerd op populaire Disney-franchises zoals Frozen, Toy Story, Assepoester, de Leeuwenkoning, Monsters Inc, de Kleine Zeemeermin, de Muppets en meer.

Heb je zo’n emoji vrijgespeeld via de game, dan kun je hem gebruiken via het toetsenbord van de app en kopiëren naar andere berichtendiensten. Momenteel zijn er vierhonderd emoji beschikbaar, en dat aantal wordt nog verder uitgebreid. Let wel even goed op wanneer je de app downloadt, want er zijn in-app-aankopen en advertenties aanwezig. Deze advertenties kunnen gebruikmaken van je persoonlijke data om reclame te tonen die op je interesses aansluiten, tenzij je dat hebt uitgezet. Je vindt het toetsenbord via de onderstaande links.

  • Disney Emoji Blitz
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.