Disney Infinity 3.0 stopt met werken vanaf 30 september

30 juli 2016 1 Minuut 2 Reacties
disney-infinity-marvel

Disney heeft een e-mail naar kopers van Disney Infinity 3.0 gestuurd met de mededeling dat het spel stopt met werken vanaf 30 september. De mobiele versies, beschikbaar op zowel Android als iOS, worden dan ook uit de app stores gehaald.

Disney Infinity 3.0 stopt met werken op vanaf 30 september

Nadat Disney eerder al naar buiten bracht dat de stekker uit het Disney Infinity-project getrokken zou worden, was het nog maar een kwestie van tijd voordat de apps offline gehaald zouden worden en niet meer functioneren zoals nu beloofd. Die datum is nu aangekondigd. Disney heeft namelijk een e-mailbericht naar de kopers van Disney Infinity 3.0 gestuurd met daarin de mededeling dat de game vanaf 30 september niet meer zal werken. De poppetjes die je dan hebt gekocht, zullen slechts poppetjes blijven.

Ook de andere versies zullen straks niet meer werken. Tussen nu en 3 maart gaat er een hoop veranderen. Online diensten wordt geschrapt of niet meer toegankelijk gemaakt, in-game-aankopen zijn straks niet meer bereikbaar en nieuwe in-game-aankopen kunnen niet meer gedaan worden. De games worden langzaam uit de app stores en de winkels gehaald (ook de versie voor Windows wordt geschrapt), tot op 3 maart de stekker uit de servers wordt getrokken. Dan houden we alleen de poppetjes nog over.

Reacties (2)