Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit is de koptelefoonadapter voor de Moto Z

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2016, 9:33 CategorieAccessoires

De Moto Z wordt niet voorzien van een koptelefoonaansluiting. Daarvoor heb je een speciale adapter nodig, mocht je je oude koptelefoon willen gebruiken. Gelukkig zijn er ook nog twee andere opties met betrekking tot muziek beluisteren.

De koptelefoonadapter voor de Motorola Moto Z

Nee, de Motorola Moto Z krijgt geen koptelefoonaansluiting. Daardoor kan het apparaat iets dunner gemaakt worden. Ook is Motorola Apple nu te snel af: over de nieuwe iPhone wordt namelijk beweerd dat er geen koptelefoonaansluiting meer op zit. Mocht je toch muziek willen luisteren, zonder dat andere mensen daar last van hebben, dan heb je nu drie mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. De eerste mogelijkheid is de koptelefoonadapter van Motorola, waar je je oude oordoppen of koptelefoon op kunt aansluiten.

Die aansluiting zie je op de foto en wordt meegeleverd met het apparaat, en hoef je dus ook niet apart te kopen. Daarnaast kun je nog altijd investeren in een nieuwe koptelefoon, bijvoorbeeld eentje met een usb-type-c-aansluiting; dan weet je meteen dat je goed voorbereid bent op de toekomst. En anders kun je nog altijd kiezen voor een setje bluetooth-oordoppen, voor wanneer je helemaal van die kabels af wil zijn. Al moet er wel bij gezegd worden dat de geluidskwaliteit van bedrade koptelefoons nog altijd flink beter zijn dan de draadloze.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.