‘Dit is de Lightning-adapter voor de iPhone 7 Plus’

29 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
lightning-adapter-iphone-7-plus-1

Er zijn een hoop bestanden gelekt waarin we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Lightning-adapter voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Over die toestellen wordt namelijk gezegd dat ze worden ontdaan van een koptelefoonaansluiting.

Is dit de Lightning-adapter voor de iPhone 7 Plus?

Er zijn enkele foto’s en een video online gezet waarmee we mogelijk een eerste blik hebben gekregen op de koptelefoonadapter voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Er bestaan een hoop geruchten over de nieuwe toestellen van Apple en één van de meest hardnekkige, is het idee dat Apple de koptelefoonaansluiting wil verwijderen. Maar om je oude koptelefoon toch nog te kunnen gebruiken, komt er waarschijnlijk een adapter op de markt waar je de accessoire op kunt aansluiting. Zo hoef je dus geen nieuwe te kopen.

Het is niet duidelijk of dit een third- of een first-party product is. Daarnaast zijn de adapter niet te werken met een toestel waar iOS 9 of lager op staat; de accessoire werkt dus alleen met iOS 10 of hoger. De foto’s zijn waarschijnlijk gemaakt in een fabriek van Foxconn in Vietnam. Apple zou niet de eerste fabrikant zijn die de koptelefoonaansluiting in z’n geheel verwijdert. Eerder presenteerde Motorola al zijn nieuwe toestellen, de Moto Z en de Moto Z Force, waar ook geen koptelefoonaansluiting in zit. Daar lees je hier alles over.

Reacties (0)